Byggenæringens Innovasjonspris 2017


Drammen

Bygg Reis Deg inviterer til Byggenæringens Innovasjonspris 2017. Nå kan du melde inn et firma, en organisasjon eller en person som har gjort en særlig innsats for innovasjon med prosesser, produkter eller tjenester samt bidratt til en mer digital og/eller bærekraftig  byggenæring med hensyn til miljø, økonomi eller samfunn.

Små og store bidrag ønskes velkommen. – Å ta i bruk digitale verktøy og ikke minst å digitalisere sammen, er svært aktuelt. Det betyr at vi er ekstra interessert i verktøy og prosjekter som gjør nettopp dette og som på den måten bidrar til en mer konkurransekraftig byggenæring, sier juryleder Kristin Malonæs.
– Bygg Reis Deg skal bidra til å fremme norsk byggenæring og skape økt konkurransekraft for utstillere og besøkende. I den anledning passer det perfekt å skape oppmerksomhet rundt innovasjoner. I år deler vi ut Byggenæringens Innovasjonspris for fjerde gang, og vi er glade for å ha fått på plass en kunnskapsrik jury, sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø.

– Nå ser vi fram til å få inn mange spennende prosjekter og er nysgjerrige på hva bransjen har å komme med. I tillegg til anerkjennelse, heder og ære vil vinneren motta et trofé utviklet av Hadeland Glassverk. Tildelingen foregår under Det Norske Byggemøte under Bygg Reis Deg 18.-21. oktober, sier Nybø.
Fristen for innmelding er satt til 1. juni. Se kriterier og søknadsskjema på hjemmesiden til Bygg Reis Deg.