Et lysende tre i en mørk tid


Foto: Ole Billing Hansen

I desember er det ikke uvanlig å finne belyste trær i privathager og på offentlige steder. I mange tilfeller er det levende trær, men i mangel av noe bedre er det også mulig å bruke installasjoner, som ved dette kjøpesenteret i Ås kommune. Uansett kan et belyst tre være til oppmuntring i en tid med mye mørke og mange restriksjoner.

Med dette treet minner redaksjonen om at tema for park & anlegg 1/2021 er «Trær i grøntanlegg – trepleie og trematerialer». Dersom du er arborist, treskjøtter eller opptatt av å bruke trær i grøntanlegg, er våre spalter åpne for innspill. Du er også velkommen som skribent dersom du i det siste har brukt trematerialer til utsmykning eller på utradisjonelle måter i uterom. Materialfristen er allerede 6. januar.

Vi ønsker alle lesere av park & anlegg, både på trykk og på nett, en riktig god jul. Forhåpentligvis kan vi se fram til et nytt år med bedre muligheter til å oppleve trær og grøntanlegg i en større radius fra heimen enn vi har vært oppfordret til i året som har gått.