Have & Landskab 2017 med ny besøksrekord


Ifølge registreringer ved inngangen besøkte 11.259 fagfolk årets utstilling, som var åpen fra 30. august til 1. september. Det gjorde årets utstilling, som markerte 25-årsjubileum, til den mest besøkte noensinne – en økning på 430 fra forrige utstilling i 2015.

Allerede ved åpningen av jubileumsutstillingen på Selandia i Slagelse sto rekordmange, hele 278 utstillere klare til å ta imot grøntanleggsbransjen.

Det rekordhøye besøkstallet er en stor, positiv overraskelse, sier Have & Landskabs styreformann, slottsgartner og assosiert professor ved Københavns Universitet, Palle Kristoffersen.

– Det er særlig imponerende, når man tenker på at det var desidert dårlig vær to av de tre dagene. Heldigvis avsluttet vi med full sol og altså igjen med rekord i antall utstillere og besøkende. Men jeg synes det er enda viktigere å fastslå at det også har vært den beste Have & Landskab noensinne. Stemningen og humøret var fantastisk uansett hvem man spurte. Så jeg må bare konkludere med at vi er svært, svært fornøyde, smiler Palle Kristoffersen.
park & anlegg 8/2017 vil inneholde en fyldig omtale av utstillingen, som trolig er årets viktigste begivenhet i dansk grøntanleggssektor.