Norges første helelektriske Flexi Heater teletiningsvogn

Braathen Landskapsentreprenør AS har tatt et stort steg for å imøtekomme kravene til utslippsfrie byggeplasser ved å investere i Norges første helelektriske Flexi Heater teletiningsvogn for å tine snø og tele. Dette er den første av flere elektriske maskiner selskapet vil ta i bruk på arbeidsstedene sine.

 

Tekst og foto: Pressemelding fra Dia Proff Norge 8. mars

Framtiden er krystallklar når det gjelder krav til utslippsfrie bygge- og anleggsplasser. Svenske Flexiheater har bygd sine maskiner slik at de imøtekommer kravene til brukervennlighet og fleksibilitet når det gjelder tilgang på strøm på ulike byggeplasser. Importøren holder til på Østlandet.

– Vi er stolte av å være en pionér innen elektrifisering av byggebransjen i Norge, sier maskinansvarlig Magnus Borthen i Braathen Landskapsentreprenør AS. – Ved å investere i elektriske teletiningsmaskiner reduserer vi utslippene og forbedrer arbeidsmiljøet for våre ansatte. Vi er veldig fornøyde med de to første maskinene vi har mottatt, og ser fram til å ta i bruk flere elektriske maskiner i framtiden.

Dia Proff Norge AS er generalimportør og distributør av Flexi Heater i Norge. Firmaet har lang erfaring med å levere kvalitetsprodukter til kundene: – Vi er stolte av å ha levert de første helelektriske teletiningsmaskinene til Braathen Landskapsentreprenør AS, sier daglig leder Carl Ronny Olsen. – Vi har jobbet lenge med å tilby kundene våre innovative og miljøvennlige produkter, og denne maskinen er et flott eksempel på dette.

Den elektriske teletiningsmaskinen fra Flexi Heater har allerede blitt en stor suksess hos Braathen Landskapsentreprenør AS: – Maskinen er veldig brukervennlig, sier en av selskapets ansatte. – Mattene kommer enkelt av takskapet, det er ingen tunge belastninger, og maskinen er generelt veldig enkel å bruke.

Braathen Landskapsentreprenør AS har alltid vært opptatt av å ta vare på miljøet og arbeidsmiljøet for sine ansatte. Ved å innføre elektriske maskiner, tar selskapet et ytterligere stort steg for å redusere utslippene og forbedre arbeidsmiljøet på byggeplassene sine.