Park og Anlegg: Mer fokus på grønt


100 utstillere ønsker velkommen på Park og Anlegg i dag. Det grønne er helt klart en trend.

T.v. prosjektleder Marit Sagen og prosjektselger Camilla Engen, Park og Anlegg.

Det er andre gang at messen arrangeres på Lillestrøm. Tidligere ble den arrangert i Leto-hallen på Dal. 100 utstillere har så vidt fått plass på messehallens 7000 kvadratmeter.

-De siste måtte vi plassere ute i ankomsthallen, forteller prosjektleder for messen Marit Sagen til park & anlegg. Hun er storfornøyd med at utstillingsplassen er utsolgt. Hun håper at messen skal bli enda større til neste år.

Også besøkstallene viser en klar økning.

-1200 besøkende hadde meldt seg på ved åpningen, det er 300 mer enn i fjor, kan prosjektselger Camilla Engell fortelle.

I år har de bestrebet seg på å finne nye utstillere.

-Det er grønne er viktigere enn noen gang.

-Vi ser helt klart mer fokus på grønt, både i samfunnet og blant de besøkende. Det kommer nye krav til grønne flater i byggeprosjekter og hvor nye bydeler etableres. Det gjenspeiles i produktene som stilles ut.

I år er flere planteskoler med. Du finner også flere gressleverandører og bedrifter med løsninger for overvannshåndtering. Kirkegårder er også spesielt vektlagt i år samt miljøvennlig kunstgress. Maskinleverandørene stiller med nyheter innen skjøtsel og vinterdrift.

Messen holder åpent 8. og 9. november, fra 9 til 17 begge dager. Messen har i tillegg et seminarprogram som er åpent for alle, arrangert av Naml- Norske anleggsgartnere- miljø¸ og landskapsentreprenører.