Norske Tress verdenslanserte ny utemøbelserie på Have & landskab ‘19


Daglig leder Pål Engevik (t.v.) og de øvrige medarbeiderne i Tress gleder seg til å satse innen uteromsmøblering fram mot kommende sesong.

Det norske handelsselskapet Tress C. Monsen AS, i dagligtale Tress, benyttet åpningsdagen på årets Have & landskab onsdag 28. august til å lansere en omfattende serie av uteromsmøbler for offentlige miljøer. Serien vil bli markedsført under varemerket Mobilis. Møblene er framstilt av lakkert stål og oljet, europeisk lerk, forteller representantene for Tress. Daglig leder Pål Engevik sier at møblene blir lansert denne høsten, men at produksjon og markedsføring først blir igangsatt for fullt når vi er nærmere neste utendørssesong. Møblene blir produsert i Polen. Trevirket har naturfarge, mens kundene kan velge blant en omfattende palett av sterke eller mer naturpregede farger på det lakkerte stålet.

Tress har hovedkontor i Bergen og salgsavdelinger i Danmark, Sverige og Finland. Sentrallageret ligger i Skanderborg i Danmark. Firmaet er hittil mest kjent for å levere blant annet treningsrekvisitter, sykler, baller, mål og nett, skoleidrettsutstyr, utstyr til idrettshaller og sportsanlegg, ballbinger, aktivitetsanlegg og lekeplasser. Fra og med sesongen 2020 blir det altså i tillegg en omfattende satsing på uteromsmøbler. Møblene vil også bli å se på Park- og Anleggmessen i Lillestrøm i november, ifølge representantene for Tress.