Ny medeier i Elverdal


Kjartan Lohne er daglig leder og medeier av Elverdal uderum AS.

Elverdal uderom AS har gjennom en lengre periode opplevd vekst i Norge. Derfor konsoliderer den danske lekeplassprodusenten seg ytterligere i det norske markedet, hvor Kjartan Lohne nå har trådt inn som medeier og daglig leder av Elverdal.

Jens Bo Vitus Thorsager er Elverdals direktør. I en pressemelding uttaler han: – Det vil helt klart styrke Elverdals samarbeid med norske arkitekter og entreprenører at de nå kan betjenes av en dyktig medeier med inngående kjennskap til det norske markedet. Kjartan Lohne vil med sin mangeårige erfaring fra bransjen tilføre Elverdal en ekspertise som bidrar til å sikre fortsatt vekst.
Kjartan Lohne har mangeårig bakgrunn fra den norske bygg- og anleggsbransjen. Seinest har han fungert som anleggsgartnerleder hos Stangeland Maskin.
Lohne skal blant annet bygge opp en landsdekkende salgsorganisasjon som skal betjene de norske kundene. Han gleder seg til utfordringen med å skape løsninger for uterom til lek og læring for mennesker i alle aldre: – Elverdal har en solid og sterk produkt- og prosjektportefølje. Å tre inn som medeier i Elverdal var et opplagt valg, siden jeg kommer fra bransjen. Mitt fokus er å bidra til å sikre en god kundeopplevelse.
Kjartan Lohne er bosatt i Stavanger, hvor Elverdal har åpnet et nytt kontor.