Nye eiere i TeBe Sport AS


Terje Berg (t.v.) og Oddbjørn Lindebø-Tennebekk.

TeBe Sport har fått nye eiere og utvider produktsortimentet, skriver selskapet i en pressemelding datert 8. januar.

Terje Berg har overlevert stafettpinnen og TeBe Sport AS til Oddbjørn Lindebø-Tennebekk og Lars André Solberg. Berg fortsetter som en del av teamet utover i 2019 og bidrar derfor til at både kunnskapen og håndverket blir videreført til nye drivere og ansatte.
– Vi skal videreføre det fantastiske arbeidet Terje har startet, og skal fortsette med å levere produkter og tjenester som bidrar til å redusere driftskostnader, forlenger levetiden og bidrar til at hverken miljø eller mennesker tar skade, sier Oddbjørn Lindebø-Tennebekk,  som er daglig leder i TeBe Sport.

TeBe tilbyr i dag produkter innen dyprens av kunstgress, resirkulering og påfyll av granulat, samt reparasjon og installasjon av kunstgressanlegg. Selskapet har utvidet produktporteføljen med både utstyr og løsninger for oppsamling og resirkulering av gummigranulat, i tillegg til en egenutviklet sensorplattform for overvåking av luftkvalitet i innendørshaller. Målingene vil kunne avdekke behov for vedlikehold av bane og friskluftanlegg, og nødvendige tiltak kan dermed settes i verk for å sikre trygge forhold for både utøvere og besøkende.

TeBe Sport har hovedsete i Trøndelag, men tilbyr tjenester og produkter over hele landet.